Karmsund folkemuseum
 
 
 
 

Siste uke med sommeråpent i Dokken

Museumsjazz 2014 - hagelagetSommersesongen i Dokken har vært flott med ukentlige aktiviteter for barn og tilbud om omvisning inne i husene for betalende besøkende.

Denne sommeren hadde vi også et samarbeid med Haugesund Billedgalleri om fellesbillett, så i sommer har folk til prisen av 1 billett kunne besøke Dokken museum, Karmsund folkemuseum og Haugesund Billedgalleri i løpet av ro dager. Tilbudet har blitt positivt mottatt og musene i sentrum har hatt økt besøk i sommer.

Gått glipp av Dokken museum i sommer? Dokken museum er fremdeles mulig å besøke for grupper som bestiller omvisning ut september. Omvisninger for opplæringsinstitusjoner er gratis mens egen priser gjelder for andre gruppebesøk. Ta kontakt med Karmsund folkemuseum for mer informasjon.

Andre nettsteder

Arkiv

Hva skjer?

Loading...

Følg oss på Facebook