Karmsund folkemuseum
 
 
 
 

Forskernatt

forskernatt 2017

 

Bli med på spennende Forskernatt i Haugesund sentrum. Temaet i år er « Oppdag verdienes verden» Arrangementet er åpent for alle og gratis å delta på!

Åpningshow kl. 17.30 på Høgskulen på Vestlandet – Campus Haugesund

 

 

Program:

Karmsund folkemuseum:
18.30 – 20.30: Alt kan brukes…
Ting hadde en verdi før. Tidligere brukte bonden alt som kunne brukes; både fra dyr, det de dyrket og fra naturen. Kanskje handlet det om å overleve? I dag er mange som tenker på natur og miljø. Redesign har blitt populært og mye kan brukes på en ny måte. På museet gir vi ny verdi og bruksområde til gamle aviser, kartonger og flasker. Bli med oss.
Se også utstillingen «Rom for alle?»
Høgskulen på Vestlandet – Campus Haugesund:
17.30: Åpningsshow
17.30 – 20.30: Forskningstorg med eksperimenter og aktiviteter. Du møter forskere og andre forskings- og utviklingsmiljø fra vår region på stands og stasjoner.

Haugesund folkebibliotek:
18:30 – 20.30: «AllVerdi og verdienes magiske verden»
Hva er verdifullt for deg? Kan noe være verdifullt for deg, som ingen andre bryr seg om? Kan vi sammen skape noe med verdi? Kom og møte den superfascinerende AllVerdi som tar deg med på en utrolig reise gjennom verdienes magiske verden! Forestillingene begynner kl.18:30 og 20:00 (Passer for 5-klasse og oppover)

Haugesund Billedgalleri:
Kl. 18.30 Foredrag v/ Janne Robberstad: «Moon Village 2017» (fra 12 år)
Kl. 19.00-20.30 Aktiviteter: Lag ditt eget månestøv, Newtonian fluid-synging, bygg et tårn av månestøv og smak på fremtidens månemat.

Andre nettsteder

Arkiv

Hva skjer?

Loading...

Følg oss på Facebook